top of page

Yoga

received_376279344787442_edited_edited.jpg

Yogaklasserna på VinnDig vid våra retreats 

 

Jag som är yogalärare på VinnDig heter Gilla Törhagen och driver företaget Sama Life Yoga i Halmstad. Jag är beteendevetare med en masterexamen i sociologi och jobbar med hälsa och ledarutveckling. Jag är internationellt certifierad yogalärare inom flera olika yogaformer och har utövat yoga de senaste 25 åren.

Jag drev tidigare Yogastudion i Halmstad som jag startade 2014. För mig är yoga en livsstil som genom praktik och filosofi hjälper mig att landa mjukt i mig själv. Yoga är ett holistiskt system och en träningsform för kroppen, sinnet och själen.

 

Yogapassen som jag håller på VinnDig guidas intuitivt från hjärtat med inspiration hämtad från kundaliniyoga mjuk hathayoga, yinyoga och qigong. Yogaklasserna är en kombination av enkla fysiska positioner och rörelser tillsammans med andning, meditation och mantran. Det passar både dig som är nybörjare och dig som utövat yoga länge.

Under passet kommer vi att göra positioner och rörelser som gör att du lär känna dig själv, vad din kropp tycker om och vad ditt sinne behöver. Du lär dig tekniker som gör att du släpper stress och spänningar och istället upplever en skön stillhet och vila. Yogaklasserna avslutas alltid med en längre vila och meditation.

bottom of page