top of page
20231012_101738_edited.jpg

Ditt paket

 

VinnDig är platsen där du tillåts vara precis som du är, naturen är magisk och du får möjlighet att landa mjukt i dig själv. Naturens läkande kraft är stor och det är många i dagens samhälle som behöver hitta tillbaka till sig själva, på VinnDig får du möjlighet att göra det på det sätt som passar dig bäst.

Vi har ett friskvårdsprogram som riktar sig till dig som önskar en förändring, för dig som har utmattningssymptom eller är på väg tillbaka efter en sjukskrivning. Vi träffas vid 8 tillfällen och du bestämmer själv hur du vill tillbringa tiden på träffarna.

Vi inleder varje träff med en kort samling på vår gemensamma samlingsplats, runt den öppna elden, där vi checkar in i cirkel. Här kan vi dela med oss av hur vi har det just nu, hur vi mår och förväntningar inför dagen. Du bestämmer själv hur aktiv du vill vara, ibland behöver vi prata och ibland är det skönt att bara vara tyst.

Varje tillfälle har du en lång stund som du spenderar fritt på området. Du får med dig en ryggsäck som du kan packa med det du vill ha. Fika, te och kaffe ingår. Du kan även låna ett metspö, ligga i hängmattor, sitta på våra väl utvalda sittplatser.

 

Vi erbjuder olika verktyg för läkning som hjälper dig att släppa krav, prestation och måsten. Varje träff kommer innehålla en gemensam övning där du deltar helt kravlöst. Alla guidade aktiviteter är utvalda för att hjälpa dig att finna bland annat återhämtning och känna ny energi.

VinnDig är en trygg plats där du guidas av en naturhälsoinspiratör. Vi hjälps åt och tillsammans skapar vi en fridfull atmosfär och du väljer själv hur social du vill vara och hur mycket du vill dela med dig av.

Som mycket annat som vi vill ska ge resultat kräver även återhämtning och vila att vi gör det kontinuerligt. Därför träffas vi en gång i veckan under 8 veckor.

Dessa redskap kommer du få med dig:

  • Skogsbad, i natursköna omgivningar verkar återhämtande på kropp, sinne och själ. Vi badar i naturens omslutande famn, (inte i sjön)

  • Qigong, I naturen eller i eldkåtan landar vi i lugna rörelser med stort medvetande djupt in och oändligt långt ut.

  • Kreativ skogsnärvaro. Med hjälp av kreativt skapande av det som finns runt omkring oss i den vackra miljön, släpper vi på prestationer och hamnar i flow. 

 

Samt vid varje tillfälle:

  • Den vackra platsen att spendera fritt hur du vill.

  • Här finns hängmattor, sittunderlag, eldplats och metspö.

  • Fika, te och kaffe

Kl 10-14 träffas vi i samma grupp under 8 veckor.

Ditt paket kostar 4 800kr för 8 gånger. Begränsat antal platser. max 8st

Du är varmt välkommen ut för att påbörja din väg mot läkning och välmående i kropp, sinne och själ.

bottom of page