top of page
20231012_101738.jpg

Din plats

Vi har en plats där det finns utrymme att andas och att återhämta dig på.

Din plats utanför bruset

I en alltmer händelserik och stressad värld behövs tid för reflektion och återhämtning. Vi behöver utrymme i våra liv att stanna upp, bara vara och komma ifrån bruset. De yttre stimulis finns runt om oss och mycket påverkar oss omedvetet. Även om vi inte anser oss vara stressade så kan vi gå runt och bära på mycket som hänt, som sker och som lagras utan att vi tänker eller känner det.

Vi behöver alla en återhämtning oavsett hur vår livssituation ser ut.

Lyssna inåt är inte heller lätt med allt som sker runt omkring. Vad säger hjärtat när hjärnan får vila? När vi vistas i naturen ökar vårt välbefinnande och vi får en chans att koppla av från det ständiga bruset och använda en annan typ av uppmärksamhet som inte ställer höga krav på hjärnan. Hjärnan får vila då intrycken från naturen inte är ansträngande, det är vyer och intryck som vår ursprungshjärna är van vid. Naturen hjälper oss att ”vara” istället för att ”göra”. Vi känner in naturen och låter hjärnan vila för att istället vara mer i nuet, på så vis hjälper naturen oss att återhämta oss.

I naturen är allt som det ska vara.

Kom till din plats ute hos oss där du kan ta dig runt och känna in vart din kropp för dig. 

Det kan vara mot vår vackra sinnesstig där du långsamt tar dig fram och blir guidad av skyltar och stannar var du vill kanske blir det vid en av våra väl valda sitspots där du bara kan sitta, titta, lysnna och bara vara.

Det finns en sjö som du kan slå dig ned vid eller sitta och meta utan att få fisk. Runt om finns hängmattor där du kan lägga dig och titta upp mot himlen och trädtopparna.

Det finns eldar igång vid några platser för att ge dig värme och lugn.

Alla platser finns utmärkta på vår karta som finns vid eldkåtan vid startplatsen. 

Vi finns till hands om det behövs något. Det finns även kaffe och te att ta med sig ut, samt sittunderlag finns att låna.

Platsen finns tillgänglig för dig även om du är här när du bokat något av våra paket.

Vi önskar dig en härlig stund för dig själv!

20231012_120351_edited.jpg
20231012_111633_edited_edited.jpg
20231012_101912_edited.jpg

Hitta oss

bottom of page